ORDU / FATSA - Demirci Ortaokulu

Nedayi ÖMEROĞLU - OKUL MÜDÜRÜ

Nedayi ÖMEROĞLU.01.01. 1966 tarihinde o zamanlar Fatsa İlçesine bağlı Karahamza Köyünde doğdu.Aynı köyde bulunan ilk okulu 1978 yılında bitirdi.5.Yıl Çatalpınar Kur´an Kursuna devam etti.ve burada Hafızlığını bitirdi.1983-1984 Eğitim Öğretim Yılında Korgan İmam-Hatip Lisesi´ne kaydoldu.Ortaokulu burada Lise öğrenimini de Ordu İmam-Hatip Lisesinde 1990 da bitirdi.Aynı yıl Erciyes Ün.İlahiyat Fakultesine Kaydolu.1995 Yılında da burayı bitirdi.Aynı yıl  Van Lütfiye Binnaz Saçlı İlköğretim Okuluna Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı.Bir yıl bu okulda görev yaptıktan sonra Van İmam-Hatip Lisesine atandı.1998 yılında Yüzüncü Yıl Ün.Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisan Çalışmasına başladı ve 2001 yılında Hadislerde Kadın Hakları adlı Yüksek Lisans Teziyle Hadis Ana Bilim Dalından Bilim Uzmanı olarak mezun oldu.

Nedayi ÖMEROĞLU Van Anadolu İmam-Hatip Lisesinde Müdür yardımcısı ve Müdür Baş Yardımcısı olarak 2005 yılına kadar çalıştı.2005 yılında Ordu-Korgan İmam-Hatip Lisesin İ.H.L.Meslek Dersleri Öğretmeni olarak tayin edildi.Ancak bu okulda dört ay çalıştıktan sonra Çatalpınar Çok Programlı Lisesine Müdür Yardımcısı olarak tayin edildi.2010 Yılında bu okulda Müdür olarak göreve başladı.2013 yılında Çatalpınar Çok Programlı Lisesi ile Çatalpınar A.İmam-Hatip Lisesi ayrıştırılınca Çatalpınar Anadolu İmam-Hatip Lisesindeki Müdürlük görevine 08.07.2019 tarihine kadar devam etti.O tarihten beri de Demirci Ortaokulu Müdürlüğüne Devam Etmektedir.Nedayi Ömeroğlu Evli ve 1.kız.2.erkek olmak üzere üç çocuk babasıdır.